Pazartesi, Ocak 10, 2011

Nerde Deli Varsa..

Ooh yeaah man ooh yeah fristayl miydi o? Ohh yeeaa !
Giris cumlesi tamamen alinti, ben de delirdim sanirim yoksa bu kadar deliyi nasil kendime cekerim dimi blog?
Neyse hikayeye doniyim ;
Bugun sinav gunuydu moralimi bozdu anasini sattigim sinav, haftasonu da beni bekleyen sinavlarim var yandim be blog ! Sinavdan ciktik yemek yedik yemek yedigimiz yere de nerde ilginc insan varsa orda toplanmis, ben oraya sadece gozlemci ve ac biri olarak gidiyorum simdilik, ileride o ilginc insanlardan biri olursam hic sasirmam.

Yemekten sonra sinav kaydim icin kuzenle ziraat bankasina gicecektik onu parkta bekledim ; elinde cay bardagiyla bir adam yaklasiyor ustu basi kirden derinin uzerinde bi kac katman daha olusmus, ''cayi kafana dokiyim mi?'' dedi. Ben de ''ho?'' dedim. Elinde yapma abi gozunu seviyim baska isin yok mu gibisinden dokundum bisey diyemedim, sonra gulmeye basladi cok eglenmis bi hali vardi, gulmeye devam etti ve sonra ; ya ben sana kiyar miyim diyip, karsimdaki banka oturdu, cayini yudumladi basladi anlatmaya ;
karsidaki polis memurlarini gosterirken bi de kufur ediyor,
gecen birinin elinde kacak sigara goren komiseri anlatti, komiser 69 ceza mi ne yazmis, bizim deli de komisere cebindeki kacak sigarayi gosterip ''bana da ceza yazsana'' demis . Komiser de '' olur mu canim, senin dokunulmazligin var'' demis, inandim mi inanmadim ta ki , '' bana dokunamazlar deli raporum var'' diyene kadar . Nerde deli varsa beni buluyor blog isyan edecem ya da onlara katilacam. =)

Hikaye burda bitmiyor kalktik kuzenle ziraat'e gittik, sirada bekledik, bu kez de sistem arizaliymis. Bahtsiz bedeviyi colde kutup ayisi opermis diye bi laf var ama bahtsiz bedevi olmamak icin direniyorum. Polyanna polyanna nereye kadar!
Boyle blog sana anlattim bunlari senden baskasi bilmiyor, aile fertleriyle aram da kotu.
Bugun kafa daginik, garip, gergin, stresli, depresif, melankolik vb. =)