Cumartesi, Ocak 15, 2011

Mad World. Dünya delirmiş, ben de...

Blog sınavlarımın son günlerini yaşıyorum ondan sonra da ygs denen illete tam gaz devam ;

Sınavdan çıktım öğle arası verildi , yemek yemeğe gittim, 30 dk. bekledim bi hamburger için, neyse ücreti ödemeye giderken
"ne kadar?" dedim, "3 lira" dedi. Dalgınlıktan 2.5 lira verdim.
"kardeş bu 2.5 lira" dedi.
Neyse adam iyi niyetli "paran yoksa sorun değil" dedi.
"Var var dalgınım sınavdan yeni çıktım" dedim. Gülmeye çalıştım ama kafa bi milyon. Utandım hem, neyse tam çıktım 10 metre yürüdüm baktım ki paketlediğim hamburgeri unutmuşum adam arkamdan seslendi aldım.
"Abi sınavlar falan" dedim "sorun değil" dedi . :)  Ciddi ciddi unutkanım blog, kuzenimi unuttum, yemeği unuttum sırada ne var acep. Bildiğin doktorluk olmaktan korkuyorum . :) 
Denize karşı yemeği yedim. Sınavdan beraber çıktığım arkadaşımla sahilde yürüdük hava çoook güzeldi. Az bulutlu, az serin, güneşli. Bildiğin bahar havası.

Fotoğraf makinem kafayı yedi şarj ettiğim piller adam akıllı çalışmıyor, yoksa bi panorama çekerim bi panorama çekerim ki ... Abartmayım en iyisi :)

Milliyet.com'a baktım blog. Bi lisede 90 hamile genç kız varmış ayrıntıya bakmadım. Bi de az okunuyor sanırım heryerde şunun çıplak resimleri için tıklayınız, yok pornocu kadın memeleri yüzünden komalık oldu, estetik iflas ettirdi, twitterin en seksisi, adam akıllı bi site değil blog ama el alışkanlığı işte ...

Sömestr'a az kaldı. Ygs'ye az kaldı.
Şarkı var burda .
Mad World - Gary Jules donnie darko izleyenler bilir şarkı beni benden aldı blog!