Pazar, Mart 27, 2011

Helene Segara - elle tu l`aimes




Bunu dinleyin yokum bu aralar...

Die Mf Die ! Die Die Die ... Fog girsin ygs sana!

Evet sevgili blog takipçilerim bir dönemin de sonuna geldik , hani son kulvarlara girildi demiştim ya, atım öyle bi düştü ki ayağı kırıldı, vuracaklarmış, (vurmak? ) vurmazlar da eskiden vuruyorlardı, uyutacaklarmış, lan öldürecekler işte , öldürecekleeaar ! Damn İt !
Bu yukarıdaki başlıktaki Mf ( küfür olan değil - Mat-Fen kısaltması ) . Anlayacağınız bildiğiniz, küçük kardeşiniz atıyla birlikte önce bi Dişli-Çark'tan sonra Suyun kaldırma kuvvetiye şelaleye , sonra da şelalenin yüksekliğiyle, havanın sürtünme kuvvetiyle, kinetiğiyle, potansiyeliyle, şarampolden yuvarlandı. Şarampolden at yuvarlamak, bu değim olsun ey ahali , duyurulsun ülkenin 4 bir yanına .
Her klasik "At yarışından" sonra trt açılır ya da ganyan tv ne biliyim , ama ben açmadım , öldüm la çünkü , buralarda cennet tv çekiyor , cehennem de yakın olduğu için sinyal bi geliyor bi gidiyor, At Cenneti'ne gittim, aradayım millet. Bi de rutin işlemdir mahallelinin "sınav nasıldı?" sorusu, ben de hazırladım kendimi "normal, sonuçlara bakcaz" dedim herkese , Nah! Normal lan! nesi normal? , iki seksen yatırdılar işte.

Neyse, böyle oldu, panik oldum, bilmem ne oldum ama oldum artık, bi boka da yaramadı girişim.