Çarşamba, Mayıs 04, 2011

Çarşambayı Sel Aldı, bir yar se...?!?

Çarşambalar güzeldir , cumalardan daha çok sevilir, sayılır bağra basılasıdır. Yalnız Cuma'nın da ayrı bi anlam ve önemi olduğu haftanın sonu olduğundan dolayı kimsenin aklına çarşambayı sevmek gelmez.
Lan adamlar çarşambayı sel aldı diye şarkı yapmışlar, eski nesile göre zaten çarşambayı ancak sel alır , başka çaresi yoktur çarşambanın, çarşamba garibandır o yüzden.
Neden çarşambadan o kadar bahsettiğime gelecek olursak ;

Lanet olası sınavlardan biri biter öteki başlar abi, kaçışın yok ben de sabahlarımı anlatmayacağım şimdi, dershanenin bitiş zilinin çalması kadar rahatlatıcı bişey var mı ? yok. Hani konu eksiğim olmasa dershaneye gitmem hatta bu yıl İstanbul  -  Ankara veterinerlik gelmezse gelecek yıl dershaneye gitmem ama kararımı da değiştirmem sanırım.
Dershanenin bitiş zilinden bahsediyorduk, bitti zil çaldı, eheuehue! , hurra kaç la kaç! aynen öyle oluyor genelde. ortam yok abi!
Asıl meseleye gelecem, geliyorum, geel... sinir bozucuyum. Ziraat Bank., ayaklarımın ebelerine küfretmesine ramak kala sıramın gelmesini sağladı. Evet başvurumu yaptım sonunda ,  itiraz dilekçesi falan, o iş yaş, kitapçığımı görmeden itiraz etmem, herkeste bi telaş bi itiraz, HAKkımız alırız.
Biten başvurunun ardından gerçi öncesinde , benim pantolon askımı colLEZione'a götürüp değişim talep etmem gerekiyordu ;
Dialog aynen şu ;
Merhaba, pantolon askımın lastiği(gösterdim) bu hale geldi.
Aaa, o öyle zaten
Hö? Nasıl öyle? dedim
O öyle lastik sonuçta, gerilince o öyle olacaktır.
Ama... dedim , O bayana sor dedi KASİYER, TEZGAHTAR SIRADA NE VAR LAN?
Neyse en azından daha yetkili biriyle konuşmak iyi olur diye düşünemden.
yetkili olan : sorun nedir?
ben : sorun şu, lastik bambaşka bi şey oldu, lastik değil artık bu( göstermek zorunda kaldım nasıl olduğunu çünkü abi lastik değil artık o)
yetkili olan : HÖ? evet onlar öyle , özelliği o zaten
ben : nasıl özellik bu bakın şurasında lastik kalmamış
yet.. : zaten biz bundan 3 müydü neydi deneme amaçlı getirdik, yani şirkette bunların değişimini kabul etmiyor zaten dedi.
ben : nasıl kabul etmezler kendi hataları sonuçta!
yet : öyle valla , yapacak bişey yok

Kafamda milyon tane küfür - İyi günler , sağolun.
Şimdi de açlığımı gofret, kek, kola, 3lüsüyle bastırıyorum, savaştan kim galip çıkacak bakalım. En azından akşam yemeği teselli ödülü oldu, sağolun var olun.
Sabah kavga, öğlen kasiyer, tezgahtar bilmem ne, ne biçim yaşıyorum lan ben ? ( isyankar ergen mode:on ) müzik lazım acil müzik.
En azından "İnto The Wild" izlicem, kendime gelirim biraz.