Çarşamba, Mayıs 11, 2011

Kedigillerden Kızlar.

Adnan Oktar diye biri var kim olduğunu bilmiyordum düne kadar, hala da  bi fikrim yok kim olduğuna dair ama şunu biliyorum ;

Kızların kedilerle alakasını hala anlamış değilim.
Bugün dershane feciydi , hoca geldi türev testini aldım , dağıttım, kimse çözemedi abi, yok. Zor sorular ya da konu hakkında en ufak bi bilgimiz olmamasından kaynaklanıyor da olabilir. Test önde millet facete, sohbette, gırgır şamata...> Tam O Sırada Ben ; H(*XX) sen dev bir kedisin dedim o da "Sağol dedi", videodaki kız da inşallah diyordu, şaştım kaldım, güldüm çok.
Hobaa! Tey ! durumlarına girilmiş durumda ki sınavın yıl sonunda getireceği yanma hissi ve daha fazlası...
Neyse ki daha sakin geçeceğine inandığım Biyoloji dersi vardı, konu : canlılarda üreme, abi morulaya geldik koptuk biz, sıkıldık , hoca da sıkıldı , hem çizim falan gerekiyordu.
Biyolojiden sıkılan Kimya'da ne yapsın, Kimya Etütünde 5-6 kişi vardı, ya da abartıyorum bilemedim saymadım, Kimyasal Reaksiyonlarda Denge, testler, soru çözümü.
İnsan hayattan daha ne bekler ! Süper lan , muhteşem desem de inanma. Kötü bu zamanlar yaza da erken girdik, yani buralar için böyle, akşam esiyor biraz sabah da öyle ama güneş yakıyor abi öyle böyle değil.


Edit : Twitter adresim vardı artık yok bi boka yaramadığını farkedip kapattım .
*XX - Kadını simgeler.