Cumartesi, Temmuz 09, 2011

Hilal C. Sendromundan Sora - Kuşum Aydın Tavşan Kardeş



Hilal Cebeci ve panpikleri, pançukları, pambukları veya adları herneyse, salgın hastalık gibi twitterin anasını ağlatırken aslında twitterin önce ebesine daldıklarını görmek hayret verici ve bi o kadar da üzücüydü.
Hilal C.'nin ilk pançuğu Kuşum Aydın sanırım , öyle olmasa Kuşum Aydın kuşluktan çıkıp Tavşanlığa soyunmaz, soyunmaz dedim lan soyunmasın da zaten allah korusun. Bak sevgili pambuğum sen Hilal'e özenip de memçüklerini açarsan biz kusarız burda. Yapmazsın öyle bi hata dimi canım kardeşim!?
Bi de ayfonu var ki pancığın "dur çekiyim, davşaan kardiiş yapcaz" demesi ile şoklarda ve hipnotize olmuş bi şekilde Alice'in tavşanına odaklanmak istedim olmadı. Canlı yayında orkestradan kel bi abimin gülmesi eşliğinde seyircilerin de ayyhhuihioh şeklinde gülmeleri, seyirci var mı la yoktu sanırım hayal görmüş olabilirim, pambik orda o videoyu çekip yüklede facebook'a sanırım.

Bu olaya da CnnTürk fanatikliğim beni düşürdü ki Saba Tümer'i gece bi bok yokken izliyorum, üzülmesin o da. Bu sıcakta da 4metrekare odamda bilgisayarımın hararetten su kaynatmasına sebep olmak istemememden dolayı sebep oldum, kendime yapabileceğim en kötü şeydi ki ekrana hipnotize olmuş bi şekilde bakarken buldum kendimi ve evet sevgili okuyan uykum kaçtı. Pamcıkların rüyama girmesine izin veremezdim. Unutmak için zapladım. Zapladım, zapladım...
Hala yaşıyorum.