Pazar, Temmuz 17, 2011

Motley Crue - If I Die Tomorrow




Eheuhe! Şarkı manidar, uehu neyse şaka bi yana ;

- Bu hafta blogta yokum.
- Yarın Ankara... Akşam yolculuk, uyurum sanırım her zamanki gibi, sonra gölbaşına yetişince sızmış olurum uykunun en tatlı kısmında içeri güneş vurur ve BAAAM! uyanırım.
- Sınav sonuçları açıklanmadı gitti.
- Bugün hackerlarla uğraş uğraş beynimi çürüttüler.
- Feci ishalim, yolculuk çekilmez şimdi, la sabahtan beri denemediğim şey kalmadı sayıyorum ;
1 - Soda suyu + yoğurt = Yoğurt köpürdü, tattım iğrençti. 1,2 kaşık yoğurt, soda şişesinin dibindeki sodayı da yudumladım arka arkaya, midem bulandı.
2 - İlaç aldım, el-mecbur, yapacak bişey kalmayınca devreye giriyor, ama bi skime yaradığı yok.
Birazdan patates yicem, muz da yedim, leblebi de yedim, geçmiyor karnımda bi canavar besliyorum.
- Yolculuk çekilmez yeaa! dediğini duyar gibiyim, kitabımı bitirmedim hala tembelin tekiyim onu okurum. Öyle işte.
- Blogu yedekledim, bayağı bi yedekledim ayıkladım temizledim, neyse en azından taslaklara sürükledim sadece kendimin görmek istediği bi kaç yazı vardı. Şimdilik bloga erişim yok, kapalı ama Ankara'dan dönünce buraları, sırf alan adı ve kullanıcı adı karmaşasını yenmek için kapatmayı düşünüyorum, okunamaz hale gelecek blog ama silinmeyecek o bakımdan iyi sanırım. Neyse Google + yı taşıyamam sanırım.
- Bi sürü parola değiştirdim, msn , facebook, blog. Hepsini hatırlamıyorum şimdi , hatta hiçbirini hatırlamıyorum neyse en azından parolamı unuttum seçeneği var.
- Ankara Hacettepe serisinde bahsettiğim portu aldırıyorum yarın olabilir salı olabilir doktorum ne zaman istersen gel kescez seni dedi, eyvallah hobim zaten ameliyat olmak, mazoşistim ben-kidding,şaka yani- . Öfff Beaa! En fazla 1 saat bilemedim 2-3 . Neyse önemli bişey değil zaten, doktorların aralarında kullandığı lakap bu ameliyat için "sünnet". evet o kadar basit.
Hadi Kalın Sağlıcakla! (cidden hayatımda ilk defa sadece blogta kullanıyorum, ilginç)