Salı, Mart 27, 2012

Kına'dan Sonra Hayat, Siyah-Beyaz

Kına bitti düğüne ne oldu?
Düğüne gitmedim ama bu kez pek bi atraksiyonsuz ve sade bi düğün olmuş. İyiki gitmemiş, yoksa beklentiyi yüksek tutup hayalkırıklığı yaşayacaktım. İyi oldu öyle.
Gitmedim, evde kardeşlerimle abur cubur allah ne verdiyse, film izleyelim gardaşlarım! dedim. Takmadılar, star'da o gün Gerçek Masallar vardı, izledik. Adam Sandler, hayalkırıklığı yaşadım, keşke düğüne gitseydim. Yaşadığım hayalkırıklığı daha az acıtırdı.
Dr Who'yu da izledim, bombastikti. Buzun içinde uyuyan Abigail'e vuruldum, sesine de ayrı vuruldum. Şuradan dinleyelim - Abigail Burada Şarkı Söylüyor 
Sınava az bi zaman kala, "lan acaba unuttuğum şeyler var mı?" diye düşünüyordum ki bu her öğrenciye oluyor. Her demesek daha uygun olur ki çoğu diyelim.
Pazartesi gününü es geçiyorum, geç uyandım sınava gitmedim.
Bugün de sınava gitmedim, son kaç günüm kalmış kafam da garip zaten. Kaç gündür de doktora gidip görüşmem gerek diyorum ama gidemedim. Öğlene doğru kardeşle çıktık, kuzenler, akrabalar vesaire internet cafe'deydiler. Bi counter yapalım mı? -Ben counter bilmem, dedim. Yıllardır oynamadığım oyun, biliyorum diyip rezil duruma düşmek de vardı. Neyse ilk turda yenildik. İkinci turda kazandık. Öyle berabere bitirdik ama millet bi strese girdi, tartışıyorlar oyunu vesaire. Şaşırmadım ama bu kez ben de dahildim tabii, tartışmaya dahil olmamak güzel, idare ettik öyle. Yemek yicektik, döner ısmarladık. Döner geldi, kokusu  rezil, tadı da...
Yemedim kuzene verdim. O döneri bitirsem hastanelik olurdum da bizimkiler bağışıklık kazanmış, sorun yok yani.
Şimdi Gündem ;

 Pembe Tezkere adlı bi belgesel çekilmiş, bbc world'de yayınlanacak. Helal olsun, ne diyim. Uygulama korkunç, Emre Azizlerli'ye helal, alkış, her türlü tebrik.
Mad Men'in sarışın hatunu plasentasını yemiş, FUUCK! -lan o kadından böyle bişey beklemiyordum lan- buralarda doğum yapan inekler plasentalarını yememesi için inanılmaz uğraş veriliyor, bunu biliyor muydunuz? aeuhuae. Plasentasını yemeyen tek memelinin insan olduğunu? Bilmiyordun dimi?
Bir de Yeni bir Hayat ile ilgili bi köşe yazısı okudum, haber olarak yazdığım kısımları gazetede denk gelindi, iyi de oldu. Yeni bir Hayat hakkında yazılan hoş yazı - Burada, tabii tıklanırsa