Salı, Temmuz 24, 2012

Delirmeme Ramak Kalmış -Bu ben diilim!

Öeeeh, bu ara garip hissediyorum. Mutlu gibiyim anasını satiyim, hani ne biliyim arada gergin oluyorum. Midemi bozmuş olmam ya da insanların garip bakışları umrumda diil. Bunun olması içinde ilaca gerek yokmuş, yani böyle hissetmem için. En kısa zamanda doktorumla konuşmam gerek.

Dershaneye gitmem için annemin terlikle dalması gerekirken bugünlerde acaip duygular içindeyim, arkadaşımın aramasıyla kendimi dershanede buldum. Ne umdum ne buldum, yoo tercih için diil, kısmet arıyorum ben. Evleneceğim kız üniversite tercihini yapmak için gelmiştir diye arandım falan yooggghh! 
Dalga geçiyorum yahu ama ciddi anlamda sosyalleşmek için çıktım, kalabalıktır diye gittim, tercih yapmayacaktım ama parmak sayısı kadar insan vardı. Erkek olanları eleyince de, potansiyeli olan kızlar vesaire derken, ı ıh bana ekmek yok bugün. 
Çok acıktım kendimi markette buldum, şu soğuk çay-artizzz ice tea yazmıyoo milliyetçii ııyyy diyenler olursa yakarım eheh şaka- aldım, bi de erkek modellerin oynatıldığı büskevitten aldım, daha doğrusu kek ama içinde böyle marmelat falan var, ooh mis. Köşeye çekildim bi güzel yedim. Bunları neden anlatıyorum, çünkü sıkıntıdan ölüyorum. Film izleyecek havam bile yok, ben direkt sosyalleşeyim artık yea. 
Tercih yapmadım demiştim, rehberlikçiye gittim ve şöyle dedim ; 
-Hocam sizi taciz edebilir miyim? 
+Tamam ama şimdi işim var birazdan, dedi. Gülmekten öl öl öl sen, kedi olsa bitirmişti hakkını, o kıvama geldim dershanede. 
Bir de bi çakmak buldum, duvar kağıdı, tabela, kapı kolu ne varsa yakıyorum.
Şeftali buldum sınıfların birinde, yedim o derece açtım.
Yanımda sınıf arkadaşım-kız- varken markette beyler diyen kadına ; 
-Beyler dedi puahaha dedim. Kadın üzüldü, alındı bişiler oldu. 
+Üzerine mi alındın? diyince de. 
-Gayet güzel üzerime alındım diyip dalga geçer şekilde güldüm amk psikopat karı, iç ses(amına koyarım kadın! laf mı sokuyon göt pezevengi?!) diye küfrettim, bayram bayram doğru değil yaptığım biliyorum ama laf sokmaya çalışmayın, hoş olmuyor hani. 
Başka da bir şey yoooh, kazandım mı bilmiyorum ama beni bu 3 ağustostan sonra garip olayların beklediği kesin, bekleyip görecez.


Kasabian dinliyoruz gençlik! 
Kasabian - Neon Noon

Böyle bir şarkı yok hacı, dinlemeyenin kulağına kulağakaçan kaçsın.
Günün yorgunluğunu atmak için birebir, hele böyle takacan kulaklıkları bırakacan kendini sakinleşip böyle terapi gibi bişi.

Anlamsız 17

Gecenin bu saati OSYM'nin sayısal verilerini inceliyorum, delirmedim henüz ama Kasabian dinleyelim.
Velociraptor - Kasabian 


"Velociraptor!

He's gonna find ya!


He's gonna kill ya!


He's gonna eat ya!
"



Öğrenci milletini ne velociraptor ne t-rex yer, yese yese osym yer. Beyin arayan zombi gibisin osym, yapma bunu bize allahını sevdiğim.