Pazartesi, Aralık 17, 2012

En Güzel Günüm Gecem -Cumartesi-

Selam millet!
 -Barlardan toplayın*
Arkadaşlar ve hocalar yemeğe gitmek için plan yapmıştık. Sadece stajyer hocayla günlerimiz uyuşunca Cumartesi günü dışarı çıkıp yemek yicektik. Öyle de oldu zaten. 
Cuma günü arkadaşta kaldım, her şey yolunda ama tam bir mülteci kıvamındayım. Evin yolunu şaşırdım nerdeyse. Cumartesi günü de 2. arkadaş geldi, "bir duş alayım ben eve gidiyorum" dememle birlikte kapıyı kilitlediler, psikopatlar! Kilitlenen kapıyı açamayacağımı anlayınca da vazgeçtim, beyaz bayrağı çıkardım resmen. 
Akşam oldu sonunda, iyice giyindikten sonra yemek yiyeceğimiz mekana doğru yürüdük, soğuktu çok. Hoca'yı bekledik, Alman'lar cidden dakikmiş arkadaş, saat 19' dedik, 19'da yanımızdaydı. Buna şahit olundu resmen. Yemek yedik bi güzel sohbet falan, partinin olduğu yere doğru yürümeye başladık, soğuktan burnumuz düşecek nerdeyse, ben de nerden estiyse "hadi koşalım" dedim, hoca arkadaşlar ben deli gibi koşturuyoruz kaldırımda. Ben alışık değilim, bacağım çekildi resmen, gazi oldum. O soğukta ısınmaya çalışmayı geçtim koşmak nedir arkadaş. 
Neyse, partinin olduğu mekana gittik, cepte tek kuruş kalmadı içeri girdikten sonra. Kapıda attığım shottan sonra ısındığımı düşünmeye başladım ki, içerideki gürültüye alışana kadar zaman geçmesi gerekti. Yemekten önce de sonra da bira içmiştik hep beraber zaten. Sonuç olarak toplamda 3 shot, 3 bira geceyi mayışmış bir bedenle atlatmama yetti, sarhoş olamıyorum. Dans ediyoruz vesaire, ben kesinlikle İNEĞİN TEKİyim. Hayatımda kulübe bara gitmedim, tekila da içmemiştim, dans da düğünlerde... şalsdkasd 
Hayatımda hiç bu kadar-eğ-len-di-ği-mi hatırlamıyorum!!! Bitmesin yahu, dedim resmen. Bitti ama, gecenin ilerleyen saatlerinde hocayı eve bıraktık, arkadaşlarıyla birlikte sohbet çay derken, cebimizde taksi parası eve  döndük.

-Burdan ne öğrendim, benden beterleri varmış, kaskatı kesilip masada ancak içki içen gençler. 
-İçkinin dozunu kaçırıp ayeem eean idiyıııt diye de masamıza gelen ergenler
-Atkı bere almayı unutma! 
-Relax baby, relax! hayat tarzı haline getir. 
-Bursum yatsın sırtım yere gelmez.

Bugün de konuşma quizim vardı, cuma günü de vizem var ben buralarda sürtüyorum işte;
Konuşma quizi iyi geçti diyemem, ama iyi gibiydi. En azından konuştum. İngilizce konuşabildiğim kadar Almanca konuşturuyor adamlar valla helal olsun ne diyim, -göbek kaşıma efekti-