Cumartesi, Aralık 22, 2012

Arabesk Mod

Dun son vizeyi de hallettikten sonra minik bi hayal kirikligi ve inanilmaz buyuk bi yorgunluk gecti ustumden. sinav bitti rahatim artik! moduna bile giremedim. arkadaslarimla gobekten bagli duruma da geldik. nerdeyse sicmaya beraber gidiyoruz, sikayetci degilim "hadi wcye" diyip kolumdan tutup surukluyor namussuzlar. dun sizdik, aksama dogru da pese gittik. yine yenemedim cocugu, ubermensch, trex lakaplari Ronaldodan baskasina ait olamaz. 
dun stajyer hoca ile icmeye gittik, almanyaya donecekti ama bu kez biraz kalabaliktik. sohbet arasinda "cok yorgun gorunuyorsun-uz" diyip ben ve arkadaslarimla uzgun uzgun bakiyordu. yahu dun sinavdan once de agladi beybim, agliyor guluyor karmasik :'). ogrenciler de kapildilar tabii bu duygu seline, bir ikitanesi agliyordu.
neyse mekana gitmeden once bi ellilik ficialmistik zaten, ac karna biranin ne oldugunu denemistim. mekana girince de bi otuzuc, mayistim. agzima hakim olamiyorum, hizli iciyorum. usume de geldi hafif, neyse sohbet vesaire hersey guzeldi. fotograf cekildik. bizim üçlunun yeri ayri, fotografi cerceveletip odasina asacakmis, canim benim. fotografini cekip yolla, soz ver dedik tutacak sozunu.
mekandan ayrildik, yalnizligima mi yanayim, cok para harcadigima mi! geldigim uc ayda uc bin lira gotti. nereyr bilmiyorum. 
hersey yolunda falan, bu kez de almanyaya gidemeyecegimi ogrendim.
isyana gelip ictim, uzuntuden falan, sinav bekledigim gibi.degildi ona ictim  mrmlektte arkadasim yok, ona da ictim.
ictim de ictim dostlarim.
tatilde ev+pijama+film,cips,cola yapmayi dusunuyorum, para harcamam bir ay boyunca hem bursum yatar o zamana kadar.