Çarşamba, Aralık 26, 2012

karmakarisik

telefondan devam, sozluk kapali turkce karakterler sikintili-
tatilin 5. gunu
geriye kalan 24 gun, somestri yarida birakip mersine, arkadaslarimin yanina donebilirim. oyle olmasi daha hayirli psikokojim acisindan, burda emekli hayati yasiyorum resmen. tvyi acip kanallar arasinda zapliyorum, internetim yok, su an elektrikler kesik mesela. arkadaslarima ulasabilmemin tek caresi internet, onu da telefondan hallediyorum bi sekilde. bekledigim gibi degilsin tatil. kotu ruyalar gormeye de basladim, ilk ruya:
guya vize sonuclari aciklanmis, okul birincisinin notlari 0'a komsu, kendi notlarima bakiyorum 32 33 diye gidiyor, mutluluktan delirmek uzereyken max alinabilecek notun 25 oldugu geliyor aklima, uyaniyorum. hea, hirs yapti, soyle oldu bilmem ne diceksiniz, hakli da olabilirsiniz ama sinavlardan sonra arkadaslarimi sinir etmek icin 30 bekliyorum derim hep, ruyamda karsima cikti namussuz.
Cumartesi kuzenim evleniyor, somestr henuz baslamadigi icin diger universitelerde, genc nufusun bayagi az olacagi kestirmek zor degil, yemekli dugun mu olur, icki olsaymis yerine dedirtti.umarim vardir.
dun arkadasimla spor salonuna yazilma isini konustuk, byuk ihtimalle olacak, sigarayi biraktigi halde gunde iki adet icen adam bana bira bile icirmeyecekmis, 
kurallar. 
sikintidan ders calisan insanlar var ya, onlardan biriyim. yapacak biseyim olsun kitap gormem ama su an deli gibi kelime ve fiil kasmayi dusunuyorum. 
keske inek olabildigim kadar konusmayi da bilseydim diyorum arada ama yok, kendimi dinletmeyi beceremiyorum.
Almanyayi bu sene icin unutmus olabilirim, pes etmiyorum oyle gerekiyordu. yazin bi otelde calisip para biriktirebilirim, cok para hem de. umarim olur. en azindan olma ihtimali yuksek :)
parasal anlamda en boktan zamanlarimizi yasiyoruz ailece, bi sekilde ustesinden gelinir sanirim, bursum da yakinda yatarsa eger, mersine donerim en azindan.
yeni yildan dilek istek oneri her turlu rica arz ne biliyim, bir seyi cok istememe karari aldim, olaylarin veya.kisilerin ustune ne kadar cok gidilirse, karmasa da 
dogru oranti ile artiyor.