Salı, Ocak 22, 2013

kararik



Yalnizlarin yaninda sevgili muhabbeti yapilmasin, mumkunse olu taklidi yapilsin uzaklasirlar onlar.
Bu birkac gun kotu gibiyim hasta gibiyim mal gibiyim arkadasimin israr etmek gibi kotu bi ozelligi vardi yok oldu bildigin sifirda adam, aha mesaj geldi, birazdan bakarim.
Neden oyle boktan bi ise giristigime anlam veremiyorum, pisman olmadim belki evet donup pismanliktan kicimi.isirabilirdim ama yapmadim, sessiz sakin takiliyorum, gittikce cirkinlesiyorum, olum insan yetiskin olur bisey olur, suratim sivilce tarlasi gibiydi duzeldi, ergen gibiyim bitmedi su meret.
Manita yapmak, argoda oyle de bu ara birini sevecek kadar mutlu hissetmiyorum, var olma ihtimalini sifira dusurdugum kiza ne demeli! Bakalim belki olur, olmasa da aglarim-AGLAMAK ICIN BAHANE-
Almanyaya benim yerime gidenlere bakiyorum, ooof diyorum.icimden.haykiriyorum falan, KAGRESTSIN!!!
Almanca ne alemde? 
Iyi gidiyor, sifatlara da basladik. saglam gidiyor su an, bakalim ileride ne olacak, prateritum vesaire bi tek fiil ezberle falan.
basit geliyor, iyiki ineklemisim birinci donemde. hadi gittim, sindirim sistemim normale donene kadar veya kafamdaki soru isaretlerinden kurtulana kadar boyleyim, sorularin.bi.kismindan kurtulurum.yakin zamanda.
tschüß!!