Pazar, Aralık 29, 2013

iki013 -

Selömlör,

biri tutmus biri cirpmis biri carpmis biri yolmus digeri soymus...hani bana diyeni, aglayani, güleni.

2013 bitti bitcek, cok da...

Babam gelmek bilmedi, gel be adam! Yil oldu yahu, yillar!

Finallere hazirlanma girisimime ket vuran cumartesi; güzel bir pazar kahvaltisiyla baslar diye umuyorum.

Bu arada bes parasizliktan dem vurup aglarken, kart borcumu odeyemiyorum diye haykirirkan bugün pantolonumun cebinden para cikti, 95 liram var. Hesap = Pazardan Pazara bir hafta - ve evde oturcam hep günde 3 lira gitse o da kahvalti icin, 21 lira. Aksam yemegi icin de 3 lira 42 toplam. Paranin yarisi hala cebimde. 8 gün geride kaldi bi sekilde, hic de disari cikmadim carti curtu. 6 sinda ilk sinavim, 7 sinde 300 liram, kartin toplam borcu 200 lira civari 100 liram kalir, faturalari da ödesem...Siciyim. 96 lira bana kalan, onunla da faturalari odesem, ben en iyisi beylik tabancasina sarilan bukalemun gibi sivisayim aradan. Ne hesap yapsam, cik cikar yol yok.

Sinavlari mi düsüncem, maddi batakligi mi, ulan herifler bizim milyarlari...ben ellinin altmisin hesabini yapiyorum, fil cakistiriyorum kafamda.

Telefonumu ucus moduna alsam-
internetini kullanamam, sadece internet lazimken acsam, 7.24 acik kalcak.

Dün bölüm hocamizin davetlisiydik, sinifca. Sacma sapan insanlarin sacma sapan bok kokan beyinleriyle birarada bulundugum icin kendimden nefret ettim. Hele bir tanesi vardi ki, elimi karnina sokup bagirsaklarini söküp o bagirsaklari boynuna dolayip öldürmek istedim, ne kadar klinik vakaysam o da o kadar ölmeli-
Glühwein tadina baktim, cay kahve takildim ben. Ama genel olarak güzeldi.

Bu ara cok laf sokuyorum. Bu ara agir laf sokuyorum, acayip hani, kontrolden ciktim diyebilirim.


Yeni bir kapak fotografim olana kadar, blog basligi bu sekilde kalacak.

Pandas exist!

Doctor Who christmas special, türkiyede yeni yil ozel. Ogrenemediler.
Doctor degisiyor, bu kez sevemeyecegime yüzde yüz eminim  yeni doktoru ve ve yazin maraton yapip 6 sezon devirdigim bu güzel diziye veda edecegim gibi sacma sapan fikirlerle ugrasiyorum. Clara Oswin Oswald var, ve bu isim bu kadin, sevdim cok zeki falan ama var bi seyler de sirf Clara icin izlerim desem, cok onyargi var cok. Bakalim yeniyilda Doctor Who ve 'Victorias Unterwäsche' izlicem yapcak baska bisey yok.

hadi gittim.